Nachádzate sa tu

Seafood

Krevetky, chobotničky, ustrice, kalamáre a iné plody mora. Donedávna patrili k tým neobvyklejším surovinám, dnes sa z nich už učíme robiť fantastické výtvory.

Krevety v balsamicovej redukcii
Autor: ,
Veľmi jednoduché, rýchle a chutne predjedlo z kreviet, s ktorým si možno zaspomínate na dovolenku pri mori.
Plnené paradajky
Autor: ,
V spolupráci s www.schudneme.sk prinášame chutný, zdravý a nízkokalorický recept plnených paradajok s krevetami.
Sushi
Autor: ,
Sushi milujem, verím, že receptom na domácu prípravu poteším vás aj vaše peňaženky. Vyrobila som 3 rôzne druhy, dokopy 48 kúskov za 6,5 eura.
Shrimp ryža s kokosovým mliekom
Autor: ,
Tento recept vznikol bez predlohy, improvizovaním a v štýle “čo dom dal”. Napriek tomu som si ho však celkom obľúbil.