Nachádzate sa tu

Zeleninové kuracie soté

Pikantné kuraice soté s mrkvou, kalerábom, cesnakom a cibuľou.

Ingrediencie

  • 500 g - kuracie prsia
  • 2 kusy - mrkva
  • 1 kus - kaleráb
  • 2 kusy - cibuľa
  • 2 PL - chilli omáčka
  • 3 struky - cesnak
  • 3 PL - olej
  • Soľ
  • mletá červená paprika
    sladká
  • mleté čierne korenie

Zhrnutie

Výsledné množstvo4 porcie
Tepelná úprava30 min
Čas prípravy40 min

Postup

Krok 1

Kaleráb a mrkvu očistíme a nakrájame na menšie kocky.

Krok 2

Na rozpálenom oleji ich opražíme do mäkka.

Krok 3

Pridáme kuracie prsia, ktoré sme si umyli, očistili, pokrájali na slížiky, osolili, okorenili a opaprikovali.

Krok 4

Keď nám prsia zbelajú pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, cesnak a chilli omáčku.

Krok 5

Zalejeme trochou vody a necháme dusiť.

Krok 6

Podávame s rýžou.

Autor

Obrázok používateľa r4d4r
Autor: r4d4r pridané: 06.11.2011

Tento kuchtík nám zatiaľ o sebe nič nenapísal